Praga R1 – Társalgó

Kezdőlap Fórumok Assetto Corsa AC – Bajnokságok Praga R1 – 2016 Praga R1 – Társalgó

13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1804
  psl_admin
  Felhasználó
  #1849
  Somogyi Péter
  Adminisztrátor

  Sándor Csiha ha nem gond és van Facebookod jelentkezz be mert jókat társalgunk és jó lenne ha jönnél..;)

  Megteheted itt:https://www.facebook.com/groups/616981711716524/

  #1850
  Névtelen

  Szia

  Nem lenne gond, csak nincs Facebook-om, es ezen nem is kivanok valtoztatni, de koszi a hivast. En is latom, itt tul sok szovegeles nem folyik 😀 (en a forumhoz vagyok szokva, ha eszmecsererol beszelunk)

  #1851
  Lóránt
  Felhasználó

  Összedobhatunk neked egy facebook felhasználót csak a csoportba 🙂 ott nincs másról szó szinte csak a versenyről 🙂

  #1852
  Somogyi Péter
  Adminisztrátor

  Nem kellenek képek meg család meg lakhely csak egy rajzfilm figura kép és kész volt aki csak azért csinált egy ilyet hogy a csoportba beszélgessen .A többieknek is ajánlanám akik együtt voltatok Fiatal Zoltán és még van valaki azt hiszem persze saját döntés de nagyon sok mindent megszoktunk beszélni .Megpróbálni meglehet ha nem jön be akkor nem használod és kész ALEX néven megcsinálod és senki nem fog megtalálni az életbe. 🙂 ha kell akkor segítünk Jó versenyzők vagytok és nagyon örülünk nektek Korrekt versenyzők vagytok PL A versenyen FZe megcsúszott előttem de látta hogy gyorsabb vagyok és nem puposkodott hanem félrehúzódott nagyon korrekt manőver volt pedig behúzhatta volna elém. Azért ezek a megoldások nem mindenkire jellemzők …Egy szó mint 100 Facebookba segítünk ha kell csak a csoportba egy anonim kép vagy még az se kell és tudunk tárgyalgatni veletek is..;)

  #1853
  Névtelen

  Hát igen, ott már se gumim se benyám nem volt. már egy körrel előtte tudatosult bennem, hogy nem tudom megtartani az 5.-ik helyet.
  Ott féktávon meg hirtelen megszünt minden tapadás és forgás. Nem lett volna értelme összeakadnunk, meg a benya se birta volna a harcot. Igy lettem 6ik. A tudás meg az évek 😀

  Facebook meg akkora gyűlöletet vált ki belőlem, hogy tuti sose lesz.

  Nekem jó ha mehetek versenyekre amit nem nekem kell végre szerveznem. Jól érzem magam, és ennyi elég.

  #1885
  Somogyi Péter
  Adminisztrátor

  Időpont változás van kezdés a Főoldalon a plakáton látható mivel F1 lesz a hétvégén így azt is látjátok majd

  #1888

  Sajnálom a koccanást Csiha Sándor, fenn voltam a palánknál, próbáltam kinn maradni, hogy ne menjek neked, de akkor hozzáértem a falhoz, az meg eldobott magától, és pont eltrafáltalak 🙁

  #1889
  Névtelen

  Hali

  Mentem volna meg egy kicsit, de nem gond 🙂

  #1941
  Somogyi Péter
  Adminisztrátor

  SPA gyakorlás,időmérő és futam Raplay egyben 😉

  https://drive.google.com/file/d/0B1xvw3BZibZEOFc4SURNWGxGcm8/view?usp=sharing

  #1942
  Lóránt
  Felhasználó

  Spa. Időmérő tökéletesen sikerült az első körömőn megfutottam a legjobb időt. Verseny többször is jeleztem,hogy ragasztót öntöttek a rajtkockámra ? mivel csináltam egy tesztet 200méteren így tudni való volt részemről a nehéz raj . Első fokozat 118km/h-ra volt állítva így tudtam a maximumot kihozni magamból, egyszóval beáldoztam a rajtot egy gyors és izgalma versenyért cserébe.,ami kissebb nagyobb hibák ellenéreúgy sikerűlt ahogy tervezte. Egyedűl az orúzs nem volt bekalkulálva,hogy leszelem és így le kellett lassulnom35km\h-ra egy az egybe az utolsó helyen találtam magam xxmp lemaradással az előttem haladóval szemben,de tudtam,hogy jó a tempóm.,így mindent egy lapra téve eljezdtem taposni kiakartam nyomni a szemét ? így mikor beestem a boyba kicsit meg is ilyedtem a tempókülőnbsgek miatt így utólag úgyérzem állat módján mentem át ott mindenkin,de nem gyózöm hangsúlyozni a legnagyobb tudásom szerint próbáltam mindenkire külön külön vigyázni,mert annyit azrt nem ér,hogy kilökök valakit. Viszont mikor Willt kóstolgattam a célegyenes utáni hajtúben Kornélnak mégis nekiértem elnézést krek érte. Plusz az első kőrbe Antlipistire is majdnem ráhúztam,de őt egyszerűen nem láttam,hogy ott van. Ilyen kissebb nagyobb koccoknak köszönhetóeb sikerült megrendezni az autó oldalát hátulját az eleje sértetlen maradt ?.összességében ez egy nagyon jó futam volt,sajnálom azokat akik kimaradta ebből a csatából.

  #1950
  Somogyi Péter
  Adminisztrátor

  VASÁRNAP FOLYTATÁS GYERTEK

  #1971
  Lóránt
  Felhasználó

13 bejegyzés megtekintése - 1-13 / 13
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.